
به گزارش گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، در حاشیه دومین روز از برگزاری گردهمایی فناورانه شرکت های دانش بنیان و استارتاپ های صنایع غذایی که با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری و رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد، سه توافق نامه منتخبو در مجموع 140 توافقنامه میان شرکت های فناور فعال در این حوزه منعقد شد تا فاصله صنایع غذایی کشور با دانش بنیان و نوآور شدن کم تر شود. صندوق و نوآوری و شکوفایی امروز میزبان مراسم امضای سه توافق نامه همکاری میان فعالان فناور در حوزه صنایع غذایی با حضور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری و رییس صندوق نوآوری و شکوفایی بود. این سه توافق نامه منتخب در حاشیه گردهمایی فناورانه صنعت غذایی که صندوق نوآوری و شکوفایی از فعالان دانش بنیان و فناور صنعت غذایی میزبانی می کرد، امضا شد. حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از حوزه دانشی و فناورانه صنایع غذایی سورنا ستاری پس از امضای این 3 توافق نامه منتخب توسط فعالان فناور صنعت غذایی، از عزم جدی معاونت علمی و فناوری برای رونق صنعت مواد غذایی با کمک شرکت های دانش بنیان و استارتاپ ها گفت و ادامه داد: مواد غذایی و تجهیزات دانش بنیان تأمین آن، یک حوزه راهبردی است و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، برای نفوذ فناوری و خودکفایی دانش فنی در این حوزه برنامه های حمایتی و عملیاتی پیش بینی کرده است. علاوه بر حوزه غذا، از توسعه همه صنایعی که برای کشور مهم و راهبردی است، با کمک شرکت های دانش بنیان و استارتاپ ها حمایت می کنیم.