ایرانی، کالا/خدمت مبتنی بر دانش ارائه کن             شیوه مشارکت اعضای هیئت علمی و دانشاه ها در شرکتهای دانش بنیان             به کارگیری محصولات خدمات شرکتها جهت توسعه کسب و کار خود             معرفی محصولات و خدمات خود به دیگران             مشاهده جزئیات امار شرکتهای دانش بنیان و غیر دانش بنیان             ایرانی کالای مرغوب ایرانی بخر            
شبکه دانش بنیان ویترین عرضه محصولات، خدمات و اطلاعات دانش بنیان و دانش محور
  •   دوشنبه ۳۱ شهريور ۱۳۹۹

راهنمای ساده

سلام
از اینکه با ما در سایت دانش بنیان هستی خوشحالیم. امیدوارم از بودن با ما راضی باشی و به دیگران هم توصیه کنی به ما ملحق بشن.
میخوام بصورت ساده شما را راهنمایی کنم تا لذت و بهره بیشتری از سایت دانش بنیان ببری. آماده ای؟
اول ثبت نام کن. گذاشتن عکس خودتو یادت نره. البته اجباری نیست ولی جالب تر میشه. ضمنا نام و عکس و مشخصات خاص شما را کسی نمی بینه.
یادت نره که بری به ایمیلت و حساب خود را فعال کنی
لطفا نام کاربری، شماره رمز و کد کاربری خود را یه گوشه ای بنویس که دم دستت باشه.

ادامه متن
چهارشنبه 30 مرداد 1398
0
دانشمندانبه گزارش ایسنا و به نقل از گیزمگ، کره با اینکه جزو یکی از مواد غذایی مورد علاقه بسیاری از افراد به شمار می‌رود اما یک نکته منفی دارد و آن کالری بالای این ماده است اما دیگر جای نگرانی نیست چراکه اخیرا پژوهشگران آمریکایی با کمک "علیرضا عباسپور راد" (Alireza Abaspourrad) پژوهشگر ایرانی کره جدیدی را درست کرده‌اند که کالری و چربی آن حدود یک چهارم کالری و چربی کره معمولی است. کره جدید از حدود ۸۰ درصد آب و ۲۰ درصد روغن نباتی و مقدار کمی چربی شیر تشکیل شده است. گرچه ماده مورد نظر همانند کره، سفت نیست و کمی آبکی است اما بسیار سالم‌تر از کره معمولی است. به گفته پژوهشگران، یک قاشق غذاخوری پر از این کره، ۲.۸ گرم چربی و ۲۵.۲ کالری دارد در حالیکه یک قاشق غذاخوری پر از کره‌های معمولی ۱۱ گرم چربی و تقریبا ۱۰۰ کالری دارد. البته ممکن است این کره مورد علاقه همه افراد واقع نشود چراکه هم از لحاظ طعمی و هم از لحاظ ظاهری با کره معمولی متفاوت است. رنگ کره مذکور برخلاف کره معمولی، سفید است. "علیرضا عباسپور راد" پژوهشگر ارشد این مطالعه گفت: ما می‌توانیم پروتئین شیر یا پروتئین گیاهی را اضافه کنیم و از آنجا که آب مانند حامل عمل می‌کند ، می‌توانیم مواد معدنی‌اش را تنظیم کنیم و سپس به آن ویتامین یا طعم ها را اضافه کنیم. اساساً ، ما چیزی ایجاد کرده‌ایم که در عین حال که همانند کره معمولی است اما چربی کمتری دارد و سالمتر است و فرمولاسیون آن نیز کاملاً متفاوت از کره معمولی است. یافته‌های این مطالعه در مجله "Applied Materials and Interfaces "منتشر شد. منبع:ایسنا
درج اطلاعات ستاره دار (*) الزامی است.
verification
سبد خرید و فروش محصولات و خدمات

سبد خرید و فروش محصولات و خدمات

Item removed. Undo