ایرانی، کالا/خدمت مبتنی بر دانش ارائه کن             شیوه مشارکت اعضای هیئت علمی و دانشاه ها در شرکتهای دانش بنیان             به کارگیری محصولات خدمات شرکتها جهت توسعه کسب و کار خود             معرفی محصولات و خدمات خود به دیگران             مشاهده جزئیات امار شرکتهای دانش بنیان و غیر دانش بنیان             ایرانی کالای مرغوب ایرانی بخر            
شبکه دانش بنیان ویترین عرضه محصولات، خدمات و اطلاعات دانش بنیان و دانش محور
  •   دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۹

راهنمای ساده

سلام
از اینکه با ما در سایت دانش بنیان هستی خوشحالیم. امیدوارم از بودن با ما راضی باشی و به دیگران هم توصیه کنی به ما ملحق بشن.
میخوام بصورت ساده شما را راهنمایی کنم تا لذت و بهره بیشتری از سایت دانش بنیان ببری. آماده ای؟
اول ثبت نام کن. گذاشتن عکس خودتو یادت نره. البته اجباری نیست ولی جالب تر میشه. ضمنا نام و عکس و مشخصات خاص شما را کسی نمی بینه.
یادت نره که بری به ایمیلت و حساب خود را فعال کنی
لطفا نام کاربری، شماره رمز و کد کاربری خود را یه گوشه ای بنویس که دم دستت باشه.

ادامه متن
دوشنبه 16 تير 1399
0
تولید غذای حاوی «آرتمیا» برای آبزیان از واردات جلوگیری کردیک شرکت دانش بنیان موفق به تولید غذای کنسانتره حاوی آرتمیا برای آبزیان و جلوگیری از واردات این محصول شده است. علی صادقی، مدیرعامل شرکت دانش بنیان تولید کننده غذای کنسانتره حاوی «آرتمیا» در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه این محصول جز اقلام وارداتی بوده، گفت: از این رو در صدد برآمدیم تا این مواد غذایی مهم ابزیان را به تولید برسانیم. وی عنوان کرد: غذای کنسانتره حاوی آرتمیا (گرانول آرتمیا) یکی از مهم ترین فرآورده های آرتمیا است که برای تغذیه انواع مولدین لارو ماهیان زینتی و همچنین ماهیان خاویاری مورد استفاده قرار می گیرد. ماده اولیه اصلی این محصول بیومس آرتمیا است. وی با بیان اینکه «گرانول آرتمیا» قدرت ماندگاری بالایی در آب دارد، گفت: افزایش قابل توجه تخم ریزی ماهیان مولد آکواریومی و افزایش درصد زنده ماندن نوزادان این ماهیان از دیگر ویژگی های این محصول به شمار می رود. صادقی در مورد فرآیند تولید این محصول گفت: ابتدا بیومس آرتمیا به عنوان ماده اولیه آن تکثیر و پرورش داده می شود تا به ناپلی آرتمیا تبدیل شوند. پس از آن، ناپلی آرتمیا به استخرها انتقال داده می شود. دوره رسیدن ناپلی ها به بلوغ بسته به دما و غذای مصرفی ۳۰ تا ۳۵ روز است و بعد از این مدت ناپلی آرتمیا بزرگ شده و تبدیل به بیومس می شود. وی ادامه داد: پس از مرحله صید و آبگیری، آرتمیا وارد فریزر شده و به مدت یک روز در آنجا نگهداری می شود. سپس به دستگاه خشک کن جهت تولید خمیر آرتمیا منتقل شده و با گرد کردن آن گرانول آرتمیا به دست می آید. صادقی ادامه داد: تولید و تکثیر پایدار بیومس آرتمیا و نحوه کار با دستگاه خشک کن و رسیدن به شرایط درست و دقیق از نظر دما، فشار و مدت زمان نگهداری، دانش فنی تولید محصول به شمار می رود. این دانش فنی با انجام فرآیندهای تحقیق و توسعه و همچنین با انجام آزمایشات بسیار توسط تیم تحقیق و توسعه شرکت به دست آمده است. مدیرعامل شرکت در مورد مزیت این محصول نسبت به محصولات رقبای داخلی و خارجی گفت: تعداد اندکی از تولیدکنندگان داخلی به تولید این محصول مشغول بوده و عمده متقاضیان این محصول نیز واحدهای پرورش آبزیان هستند. وی افزود: نمونه های مشابه وارداتی این محصول، دارای قیمت بالایی هستند و با توجه به تشابه کیفیت این محصول با نمونه های وارداتی سهم فروش بیشتری را از بازار به دست آورده ایم. صادقی چشم انداز آینده این شرکت را تولید محصولات متنوع اعلام کرد و گفت: در گذشته دستگاه تولید غذا را نداشتیم و برون سپاری می کردیم که به هزینه های ما افزوده می شد به همین منظور در نظر داریم تا با دریافت تسهیلات از پارک علم و فناوری گلستان به میزان ۸۰ میلیون تومان، دستگاه مورد نظر را خریداری کنیم. علاوه بر آن تولید غذاهای جدید در دستور کار واحد تحقیق و توسعه ما قرار گرفته است و به زودی محصولات متنوع با قیمت کمتر تولید خواهیم کرد.
درج اطلاعات ستاره دار (*) الزامی است.
verification
سبد خرید و فروش محصولات و خدمات

سبد خرید و فروش محصولات و خدمات

Item removed. Undo